Nunta

Fiecare nuntă la CHÂTEAU BLANC este un eveniment unic, personalizat în funcție de gusturile și bugetul dumneavoastră. Managerul nostru de banchete vă va ajuta să vă cristalizați viziunea într-o realitate de o frumusețe uimitoare.

Ballroomul CHÂTEAU BLANC este un complex de evenimente elegant și fascinant, situat în inima Olteniei, la marginea orașului Slatina. Cunoscut pentru stilul său artistic și pentru designul de avangardă, salonul este înscris și recunoscut anual în Top 100 Business-uri HoReCa din România.

Este locul de desfășurare perfect pentru cuplurile care doresc experiența clasică a unui punct de reper de neuitat, o petrecere magică, fără compromisuri și la standardele cele mai înalte din industria organizării de nunți.

De la evenimente sociale elegante la întâlniri corporative și gale non-profit, dvs. și invitații dvs. vă veți bucura de atenția fără compromisuri la detalii și de serviciile personale excepționale ale coordonatorilor noștri de evenimente. Fie că este vorba de o sărbătoare grandioasă sau de o adunare intimă, organizatorii noștri de evenimente vor lucra cu dvs. pentru a se asigura că ocazia dvs. este distinctă și remarcabilă.

CHÂTEAU BLANC - Nunta CHÂTEAU BLANC - Nunta
CHÂTEAU BLANC - Nunta CHÂTEAU BLANC - Nunta
CHÂTEAU BLANC - Nunta CHÂTEAU BLANC - Nunta

Hai să ne cunoaștem

Află mai multe despre Château Blanc

Nume

Prenume

Adresa de e-mail

Telefon

Mesaj