Botez

Botezul unui copil este unul dintre cele mai importante momente din viața sa. Sărbătoriți acest eveniment unic cu o petrecere de neuitat la Château Blanc!

De la evenimente sociale elegante la întâlniri corporative și gale non-profit, dvs. și invitații dvs. vă veți bucura de atenția fără compromisuri la detalii și de serviciile personale excepționale ale coordonatorilor noștri de evenimente. Fie că este vorba de o sărbătoare grandioasă sau de o adunare intimă, organizatorii noștri de evenimente vor lucra cu dvs. pentru a se asigura că ocazia dvs. este distinctă și remarcabilă.

Veți fi întâmpinați de o echipă profesionistă în organizarea de evenimente, care vă va îndruma înainte de botez în ceea ce privește meniul, momentele importante ale petrecerii și vă va oferi o varietate de sugestii privind muzica, artiștii, elementele de decor, aranjamentele florale, candy-bar-ul și tot ce trebuie să știți, pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte de o petrecere de botez memorabilă.

În plus, puteți alege meniuri special create pentru copii. Micuții vor fi serviți cu mâncăruri speciale, atent selecționate și combinate în cantități potrivite pentru ei.

De asemenea, putem crea colțuri speciale de joacă și socializare pentru copii, astfel încât ceilalți invitați să nu fie deranjați.

CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez
CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez
CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez CHÂTEAU BLANC - Botez

Hai să ne cunoaștem

Află mai multe despre Château Blanc

Nume

Prenume

Adresa de e-mail

Telefon

Mesaj