Despre noi

Château Blanc,

Un concept unic în România, ce îmbină în moduri inedite locațiile de evenimente cu servicii impecabile de planificare și organizare.

Construit din pasiunea pentru frumos, din obsesia pentru calitate și din dorința de a acorda atenția cuvenită fiecărui eveniment și fiecărui client, complexul nostru, precum și tandemul de produse / servicii oferite, vor rămâne întotdeauna un șablon de setare al standardului ideal din industria organizării de evenimente.

Château Blanc este un brand 100% autohton, premiat an de an în gala organizatorilor de evenimente din România, membru în top 100 HoReCa România, clădit în jurul conceptelor de etichetă și bun-gust.

Echipa de profesioniști care a dezvoltat proiectul Chateau Blanc îți pune la dispoziție un cadru exclusivist, oferind o gamă de servicii complete pentru evenimente de familie, sociale sau corporative.

Lasă-ne să creăm cele mai reușite evenimente din viața ta!

Un eveniment deosebit este întotdeauna definit prin strălucire, eleganță și bun gust. Nunta de vis, botezul copiilor, aniversările în familie, petrecerile alături de prieteni sau colegi rămân clipe unice în viața fiecăruia.

Pentru a te bucura din plin de aceste ocazii fericite am gândit pentru tine un cadru modern, elegant și rafinat pentru amintirile frumoase pe care vrei să le păstrezi, precum și o suită de servicii și produse de cel mai înalt nivel, pentru ca momentele petrecute alături de noi să fie printre cele mai comode și fericite.

Complex luxos. Produse premium. Servicii impecabile.

Locul în care momentul tău de vis devine scopul nostru.

Bine ai venit la Château Blanc.